Det snöar!

17 feb
Med snorfyllda näsor och hostattacker som får lägenhetstaket att lyfta sig bestämde vi oss alla för att ta en dag ledigt och kura oss. MG var först uppe och lagade ris med chilisås som smakade fin fint. Efter det så gick han iväg på hotelljakt. Cissi ska komma ner i början på mars och de har tänkt att överge OC och VDS för att lyxa till bummarlivet med ett par dagars hotellvistelse. LYX!
Under tiden låg OC hemma och kollade på film. Den handlade om en man som föddes som en gamling och blev yngre med åren. Det var en gripande historia som helt klart är sevärd.
VDS skulle ner och surfa på donken men mötte upp Gustav som skulle reklamera sina nya Norröna byxor. De hade gått upp i sömmarna, inte vad man förväntar av ett par skidbyxor för 3500kr.
Sen möttes vi alla grabbar upp på donken tillsammans för att avnjuta en trött burgare som dock fyllde sin uppgift att fylla våra tomma matsäckar.
I skrivande stund när jag (OC) tittar ut genom fönstret så ser jag knappt hustaken här i stan. Det snöar jättemycket och det kommer bli kanonfin åkning imorgon.
Lössnö gillar vi! Och pricken över i:et är att det ska bli 90% sol och klar sikt imorgon. Så man kan minst sagt säga att förhållandena för morgondagens skidåkning är mer eller mindre helt perfekta.
Planerna för ikväll är inte helt spikade ännu. Vi funderar på att gå med på en barrunda som en researrangör här nere anordnar. Vi tror dock att vila är det allra bästa för vi vill inte gå miste om morgondagens fina åkning.

Nu har vi uppdaterat bloggen lite och känner oss nöjda!
Ha det toppen alla läsare!

Tackochadjökorvmedbröd

16 feb
OC hemma för att bli kvitt förkylningen och hostan medan MG och VDS var i backen.
VDS försökte sig på att göra en dubbelbackflip utan att lyckas. Han säger att om han inte klarar det innan säsongen är över ska han lägga ned skidåkningen. Vi får väl se hur det blir med den saken...

15 feb Freerider World Tour i Brevent.
14 Idag är det alla hjärtans dag men vi föredrar att kalla det för alla stjärtars dag. Våran present kom från Linn som bjöd oss på två dosor GB Rapé, vilket uppskattas väldigt mycket här nere. Bristen på snus börjar bli total .
Iaf det blev vilodag för alla tre gossar. Ni läsare måste tro att vi bara slappar här nere men det är så himla skönt att kunna välja sina skiddagar och prioritera de dagar då det är perfekta förhållanden. Vi slipper hetsen med att alltid stå och vänta på första morgonbussen för att hinna först upp i liften som turister som bara är här i en vecka måste göra. Det är skönt!
Vi var på donken för att surfa lite men de verkar ha stängt av det trådlösa nätet så vi är lite sura över det. Man blir lite strandsatt utan internet. Man kan inte betala räkningar, göra pengaöverföringar och inte uppdatera sig om vad som försiggår i världen.
En kul sak är iaf att internetet på rummet verkar ha förflyttat sig från fönstret till MG’s säng. Vi satt och skulle äta medans MG spelade ett parti Harpan när han skrek till av glädje. Först trodde VDS och OC att han för en gångs skull klarat ett parti men det var att internet kickat igång. Så jäkla gött!

13 feb
Säsongens godaste måltid avnjöt av tre goda vänner denna kväll. Den 6-stjärniga kocken MG bjöd på hemlagade burgare med bacon, salami, bärs och You name it! Allt gott som finns var på våra burgare.
Sen var det krök hos bröderna Micke och Viktor i deras trevåningslägenhet. Vi var närmare 30 personer skulle vi gissa på och stämningen var på topp.
En klockren film om skidåkning från episoderna 70, 80, 90, och 2000-talet rullade i bakgrunden och den rullen bjöd på många skrattattacker!
Vi öppnade även vår första skumpa denna kväll. På mellanförfesten poppades det hej villt på balkongen i vår lägenhet. Vi fick även besök av två pårökta fransmän som hört våran musik i korridoren och bestämt sig att knacka på och kolla läget. Kul med nytt folk tänkte vi men ack så fel vi hade. En av tjejerna snodde med sig en skumpaflaska när hon gick. Jäkla grodätare!
Samma tjej som tagit flaskan knackade även på dörren 05.30 precis när vi kommit hem för att sova. Hon ville ha efterfest, vi ville sova, hon blev utslängd.
En grymt kul dag!

12 feb
Med strålande sol och väskorna packade med god lunch begav vi oss bort till Flegere.
Det var fin åkning men det bästa med dagen var nog den mysiga picknicken vi hade i backen tillsammans med Martin, Gustav, Calle, Micke, Viktor, Amelie, Emma, Mimmi, Sofie, Linn och Tim.
Den härliga dagen fick ett värdigt avslut genom att vi njöt av en kopp varm choklad toppad med lite Baileys på balkongen samtidigt som vi såg solen gå ner bakom bergen.
Vår lägenhet har Lakeside som vi kallar det, utsikt över floden som rinner genom staden och med utsikt över Brevent och Flegere. Det är helt fantastiskt att få stå på balkongen och snacka om dagens åkning i eftermiddagssolen strålar.

Kommentarer
Postat av: Falken

Dåligt med skidbilder, dags att styra upp lite fler tycker jag. Schämmes.

2009-02-18 @ 13:01:50
Postat av: Robb9

härligt grabbar men vi ligger ju hästlängder före er med våran blogg ( moriare.blogg.se ) inge vidare drag på eran blogg tycker jag.. gör ni inget kul där nere eller? är det bara orre som skriver eller vore ju hul om man kunde få se vad druvan skulle skriva om han kunde göra det nångång sen är det ju alltid lika roligt att leta efter alla stavfel ;) haha skämt o sido hare bra grabbar och druvan lycka till med Dubbel backflipen.. puss på er..

2009-02-18 @ 17:04:45
Postat av: Frida

Åh va kul att läsa..! Ni verkar fortfarande ha de super! Krya på er och festa på! Puss

2009-02-18 @ 19:17:38
URL: http://fridasfantastiskaliv.blogg.se/
Postat av: Ann

Vilken tur att ni har en superkock med er. Låter fint med all nysnö och 90% solchans.Man blir lite smått avundsjuk. Ha de så bra!

2009-02-18 @ 20:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0