Fest, förkylningar, vilodag... PUDERPÅVÄG!



Nu kommer en kort återblick i den gångna veckan.
Häromdagen var vi på partaj i Kajsa, Mimmi och Emmas lägenhet.  Jäklar vad avundsjuka vi blev på lägenheten. Den var minst dubbelt så stor, hade våningssängar, bar i köket, platt-tv och hörnsoffa. Det hade varit riktigt gott att bo där. Men den saknade ändå det lilla extra som vår superlya har. Charmen, närheten, svettlukten, ja listan kan göras lång.
Hursomhelst var det för Alice som fyllde 19 vi drog ihop en tacobuffé med dryck och tillbehör. Totalt var vi närmare 20 personer på förfesten innan vi drog vidare till Spyan för mer party. Efter ett par timmar på spyan hade vi vätskat upp rejält och drog vidare till Garaget för att parta in på morgonens småtimmar.
Fullast i Chamonix-priset gick till Gaucho som krigade tappert men efter den sista ölen tog sitt förstånd till fånga och vinglade hemåt.

I tisdags var VDS uppe och klädde på sig när vi andra började vakna till liv. Han skulle ut i backen och ta ett par åk men hade inte velat väcka oss andra. OC och MG flög upp ur sängen och slängde in lite ravioli i mikron som sedan proppades ner i våra nyinköpta termosar. Raviolin fick bli både frukost och lunch denna dag. På bussen träffade vi Alice (nyss fyllda 19) och hennes roomie Viktor.  Vi tog några åk med dem och sedan fortsatte vi själva i parken för att hoppa och filma lite. VDS satte många snygga trick bla en switch backflip. Sen var det OC’s tur att hoppa lite. Nu blev det nog många oroliga läsare. Hur ska det gå när OC ska hoppa? Senast försöket slutade på sjukhus med några frakturer. Men nu verkar det som om vinden har vänt. OC klarade av att snurra 360 grader men landade oturligt nog på bara en skida. Men i veckan ska han klara det!
Man ska aldrig åka det ”sista åket” eller det ”sista hoppet”. Det kan VDS intyga efter att ha hoppat i det svarta hoppet och landat rätt på svanskotan. Han mår trots detta bra och vickar mer än gärna med sin blåslagna rumpa.

Jibbtävling ONSDAG
Gick upp i vanlig tid vilket innebar att jag (VDS) och grabbarna kom precis innan sista anmälningarna till tävlingen kunde göras som då var 13.00. Parken fylldes snabbt med publik och tävlande. Alla stod och väntade på startlinjen att någon skulle ta initiativet och åka först. Jag tyckte det var lika bra att lägga ribban högt på en gång. Så jag tog och pumpade på bra med speed, hoppade runt till switch (åka baklänges) och drar en backflip (bakåtvolt) vilket genererade i lite busvisslingar och applåder i publiken. Senare i tävlingen så drog jag enligt mig själv en riktigt clean 720 tailgrab  bottenlandad vilket gav goda poäng och 2 dagars vilande på grund av enormt ont i ben och knän.
En timme senare så kom funktionärerna fram till mig och sade att jag vunnit.
En mössa rikare och en plats i den stora finalen 22 mars så åkte jag och grabbarna hem och åt kanske värdens godaste korv/bacongryta med mycket ris. Kvällen avslutades med lite sedvanlig Califonacation.

Torsdag
Idag har vi bara latat oss, gått lite på stan och kollat in skidor och kläder. OC köpte en ny lins för dåligt väder då han tidigare bara har haft en spegelins. 25E kostade den rosa linsen vilket är ett grymt bra pris med tanke på att en motsvarande lins på ett par Crowbar kostar runt tusenlappen. På kvällen så latade OC vidare och kollade senaste Bondfilmen i sällskap av MG medan VDS och Gaucho gick på riktigt bio med några vänner här nerifrån. Det var Chamonix egna skidfilm som sågs. Den får betyget 3/5 för det var en väldigt enformig film med enormt speciell och extrem natur.

Vilodag för alla
Idag fredag är MG och Gaucho uppe i backen med Linn som provar mina skidor. Jag och OC känner oss krassliga så vi har bestämt oss för att vila idag. OC har dragit på sig halsfluss tror han, det känns som att han har två fotbollar i halsen säger han. Jag försöker få mina ben hela till imorgon lördag.  Väderleksrapporterna säger att det ska ha kommit 21 cm nysnö och det gäller att vara i toppskick för att kunna lägga alla sköna puderrepor vi drömt om ända sen vi kommit ner.
Lördagen kan äntligen bli dagen då vi alla kommer att bli höga, höga på snö!

Druvanthewinnerinthejibbcompetitionsigningout!

Druvan kollar in ett av sina grymma hopp som gav honom segern i jibbtävlingen. Kolla in den snygga mössan han vann!


Kommentarer
Postat av: Ann

Krya på er grabbar och ha det så gott i backen!

2009-02-06 @ 22:45:18
Postat av: Frida

Aaah men Viktor då, vinnare! Blir ju helt stolt över dej vännen! Ta hem den stora tävlingen också! ;)



Låter ju som ni har de supernajs! Kom precis hem från en av dom bättre kvällarna på krogen på länge...! WII! Så lite kul har jag de med!



Ta hand om er och krya på er! <3

2009-02-07 @ 04:26:52
URL: http://fridasfantastiskaliv.blogg.se/
Postat av: Majone

Rikgit nice druvan med vinst ;) gratulerar!



Ni får krya på er och ett tips är att dricka mkt wisky orresnorre.



Ta hand om gautcho så han kan åtminstone stå upp ;D



chillout!

2009-02-08 @ 15:24:49
Postat av: Eva-Lena

Hoppas att ni nu har fått den nysnö ni längtat efter.

Också att ni är friska och mår bra.

2009-02-09 @ 09:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0