Haaaallåååå

Tjolahopp!
Vi har varit dåliga på att uppdatera er våra kära läsare. Vi ber om ursäkt för det men vi kan inte lova någon bättring, vi ska försöka. Anledningen till den dåligt uppdaterade bloggen är att vi har lite problem med internet hemma i lyan. Det funkar bara vissa tider och ofta med väldigt dålig mottagning. Nu sitter vi på donken där internet fungerar nästan felfritt, dessvärre stänger de alldeles strax så vi måste nu packa ihop våra dataväskor och bege oss hemåt för att få våran dagliga dos av den riktigt bra serien Californication. För er som inte sett den kan vi verkligen rekommendera den.
Vi kommer inom de närmaste dagarna att lägga upp många bilder och ge er full inblick i våra liv här nere. Allt för att våra mammor, familjer och flickvänner (pojkvänner?) ska kunna sova om nätterna.

Hållutkäravännerflickvänner(pojkvänner?)

Kommentarer
Postat av: majkone!

Kolla in moriare.blogg.se ;);) ses snart boysss!!

2009-02-02 @ 08:49:51
Postat av: Frida

Ett litet tips när internet krånglar är ju att ha skrivit inlägget innan och bara klistra in, så behöver ni ju bara internet i ca 5 min för bloggen ;) Men kul att ni skriver iallafall! Ha de suuper <3 PUSS

2009-02-02 @ 21:00:40
URL: http://fridasfantastiskaliv.blogg.se/
Postat av: Robnine

Frida!!



måste du skriva så mycket?

du skriver ju nästan mer än orre :P hahaha



ett litet tips från mig med: när internet krånglar är ju att ha skrivit inlägget innan och bara klistra in, så behöver ni ju bara internet i ca 5 min för bloggen!!



Brejk a legg!!



2009-02-05 @ 00:57:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0