Bakisdag och en gäst!

YO!
Idag har vi varit väldigt lama och slappat mest hela dagen. Vi var alla tre bakis till tusen när det knackade på dörren. In kom Gustav, Karl och Karin. De försökte få med oss ut i backen men vi var inte så sugna på att slita oss från Entourage och så var vi tvugna att vänta på att Gaucho skulle komma. Vi väntade på att han skulle ringa när vi kom på att ingen hade mobilen på. VDS startade sin mobil och nästan direkt ringde Gaucho och sa att han var på väg med transferbussen. Han hade samma sköna chaufför som jag och MG hade.
När Gaucho packat upp sina saker och testat lite goggles så gick vi ner på stan och handlade mat. Vi investerade i en stekpanna och en ny soptunna. Dessa saker ska vi kvittoredovisa hos våran hyresvärd och få lite kulingar för.
Med väskor proppfulla med mat och två lådor öl knallade vi hemåt. Vi fick dock lite panik när vi inte hittade nyckeln. Gaucho var sist ut ur lägenheten och hade gett nyckeln till VDS i hissen för att han var rädd att tappa bort den. Han stod och grävde i alla sina fickor i typ 10 min när VDS tittade i sin ficka. Ni kan ju gissa vad han hittade. Nyckeln!
Gårdagen var för övrigt riktigt kul. Först förfest i Mickes sköna lägenhet, sen några groggar hemma hos oss för att sedan dra till South Bar. Sen från South Bar hem hit på några shots och sen vidare till La Garage för party.
Vi lyxade till med färsk kycklingfilé, ris och grönsaker till middag. Det blir till att göra några barnportioner för vissa äter ju knappt någon mat...
Nu ska vi kolla lite serier och sen sova. Det blir till att gå upp tidigt imorgon, Gaucho ska köpa liftkort och vi tänkte åka bort till Le Tour och bygga ett schysst hopp.

Nuskajagprovaattläggainnågrabilder!




Kommentarer
Postat av: Frida

Åh va kul att ni skriver :) Verkar som ni har de super bra ju! Fortsätt så!

2009-01-27 @ 21:54:44
URL: http://fridasfantastiskaliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fy faan va avis jag är på er ! ! ! sköt om er och ha riktigt kul :)

2009-01-28 @ 18:21:00
Postat av: majkFuckingONE

JOoo GAngstaHAAASz..mkt majja eller? ;)



Saknar er här hemma =) ses snart

2009-02-01 @ 21:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0