Storshopping!

Idag var jag (OC) och MG ute på vår dagliga shoppingride. Till skillnad från hela förra veckan slutade det med att vi faktiskt inhandlade en hel del. Någon hade visst tappat bort sin plånbok och har under hela morgondagen blivit ringt för att försöka lösa det. Ett nytt kort tar runt 7 dagar att få om kortet spärras idag. Eftersom att vi åker på lördag är det inte alls bra. Men en säsong utan bankomatkort funkar säkert jättebra. Vi får hoppas att någon vänlig själ har hittat plånboken och lämnat in den till polisen. Nog om det.

Vi var på ICA och hämtade ut mitt nya skidställ som för övrigt passade som handen i handsken.
Vi åkte till delikatessaffären ÖB och köpte kryddor och salt. Eftersom MG är mästaren på grillkrydda blev det flest sådana påsar. Tänk en stor tallrik med köttbullar och makaroner med grillkrydda och ketchup gjorda av MG, det är grejer det.
Vi köpte även salt och grovmalen svartpeppar. Anledning till kryddköpet är för att sådana prylar är väldigt dyra nere i Chamonix och det är bra att spara in på småsaker så kan vi lägga mer pengar på after ski, skidprylar etc.
Sen sladdade vi vidare i Citronen mot Rusta, men när vi precis skulle passen På/Av butiken kom vi på att MG måste ha en dator med sig. Efter lång tids funderande och med professionell hjälp av den mycket tillmötesgående säljaren Hannes så gick vi därifrån med en kanonfin bärbar dator, en USB-sticka och 6000kr fattigare. Nu har vi alla en varsin dator med oss ner så förhoppningsvis kan MG få han sin ifred i år *host VDS host*.
Inte nog med detta vi köpte även en uppblåsbar Hästens luftmadrass och en helmanuell luftpump som jag ska sova som en prins på de närmaste månaderna. Tänk er själva en 120cm bred, 20cm tjock och 200cm lång madrass. Det kan inte bli bättre!

Det känns i magen att det börjar närma sig avresedagen nu, vi har inte drabbas av panik än men det är fortfarande saker som måste lösa sig. Undrar hur VDS har det, han bor själv denna vecka. Blir nog ett samtal till honom för att se att han fortfarande lever. Men håll ut vi är snart där!
Imorgon är det ett besök i den svenska huvudstaden som väntar och ett besök hos farmor också. Mer om den dagen imorgon kväll.

Chipchopnugerjagopp!

Kommentarer
Postat av: Frida

Du är ju helt duktig på att skriva nu ju, bra början iallafall! :) Va bra att outfiten passa!

2009-01-19 @ 20:44:00
URL: http://fridasfantastiskaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0